02 d’octubre 2011

Tots els infants poden ser Einstein ...

Convido a llegir aquest interessant article-entrevista publicat a La Vanguardia el passat Dimarts 27 de Setembre, escrit pel professor de secundària cordovès Fernando Alberca (podeu descarregar-lo aquí a l'enllaç adjunt).

ACESS AL DOCUMENT i després fer:

A tots els que tenim nens en edat escolar (sobretot de cicle mitjà), almenys ens pot ajudar i fer reflexionar, de com poder comprendre millor les necessitats dels nostres fills, així com guiar-los en el camí de l'aprenentatge i de l'estudi, donant-los una motivació.Sempre m'he resistit a creure en les estadístiques que es mostren en el nostre país, que un 30% dels estudiants abandonen els seus estudis en l'ESO, per fracàs escolar. Impossible que aquest percentatge hagi de persones incapaces de portar més enllà els seus estudis, no ens preguntem tots ¿que està passant en l'engranatge del sistema educatiu i de la nostra societat?. Tema tremendament interessant i profund, ja que des d'aquest base, es creen i forgen els destins d'un país, el seu desenvolupament i el seu futur.

Finalment comentar que, també té aquest professor un llibre publicat amb el títol "Todos los niños pueden ser Einstein".