15 d’octubre 2011

Sabeu per què tanca "El Bulli"?

Arran d'un correu electrònic rebut d'un bon amic, em va enviar la següent informació que exposo com a denúncia i reflexió en la següent entrada del bloc.

El Govern Espanyol farà una inversió en r + d + i en cuina de més de 490 milions d'euros.
"Basque Culinary Center Fundazioa" tots aquests socis fundadors (Arzac, Arguiñano, Subijana, Berasategui, Mondragón Unibertsitatea, etc ...) rebran una subvenció de 7.000.000 €, i no ho dic jo, ho diu un Reial Decret publicat al BOE, en el qual adjunt un enllaç d'accés per lectura.

PUBLICACIÓ BOE
Especial apartat a la pàgina 3 del document Article 4.


A més resulta que no farà ni una setmana que va sortir un reportatge del tancament del Bulli a TV3, on en cap moment es va parlar de tal notícia. És més, ni reflectida en altres mitjans de comunicació.

I jo em pregunto, és just ara en aquests difícils i greus moments econòmics que el país està vivint, on s'està posant en escac a la Sanitat Pública, l'Educació, el Benestar Social, es veuen dia si i un altre també desnonaments en famílies que no poden pagar el seu habitatge, etc ... I que si hagi diners públics per a tots aquests grans i famosos cuiners, els quals al seu favor ja han llaurat un gran èxit professional, i evidentment encare més econòmic.

Si hi hagués encara un mica de dignitat humana, crec que tots aquests "Senyors" tindrían que dir alguna cosa al poble en els mitjans de comunicació.

2 comentaris:

Adolf ha dit...

Què vols dir? que el Bulli no rebrà aquesta subvenció?
De totes maneres, dona't conte que contra els famosos i el que està de moda no si fica ningú:
cuiners "Michelin", futbolistes, toreros, cantants i estrelles, ......
El poble sembla que trovi just el que guanyen: una fortuna.

J.Belzunce ha dit...

Adolf, hi tant que El Bulli també parará la ma, Ferran Adriá está dins del club ...

Referent al poble, semble que encara tenen que passar més coses fortes i més retallades en aquest país, perquè tingem que espavilar.

Salutacions