04 d’octubre 2011

Encara hi ha vida industrial Catalana

Dins de tota aquesta tempesta econòmica i males notícies que ens arriben pel que fa atur, dèficit públic, possible nova recessió mundial. El llegir a la premsa, que l'empresa Benseny (catalana d'arrel) i de les poques que encara han de quedar en peu. Vol rescatar part de l'empresa Manaut localitzada a Martorelles i salvar aproximadament la meitat de la plantilla de que engrossir la tan fatídica llista de l'atur, és una gran notícia.

Dono suport primerament a aquesta família d'emprenedors sota el cognom Benseny, que endavant, aquesta actitud valenta pot donar exemple a altres famílies del país a efectuar actes similars amb altres empreses en circusntancias molt properes. Segon, que si us plau totes les administracions públiques començant per l'Ajuntament de Martorelles (i així em consta) donin suport a aquesta iniciativa, des de tots els punts, facilitant la tasca administrativa i sobre tot fiscal.

Finalment, això pot ser un punt d'inflexió (i així m'agradaría) veure corregit els errors del passat, i no deixar-nos "envair" per inversions exclusivament d'empreses de capital estranger (PIAGGIO, YAMAHA, SAMSUNG, HONDA, SHOWA, SONY ... entre altres). Sinó, ja hem vist que passa en èpoques de recessió o "vaques magres", fugen amb tot com ànima que porta el diable !!!.

De totes las circumstàncias en la vida s'apren i es treuen conclusions bones, i en les crisis més.