20 de desembre 2011

No et posis malalt

Vull denunciar des d'aquest bloc la decadència que està patint sobretot a Catalunya tot l'estat de benestar i serveis públics, en concret el nostre sistema públic de salut.

Per desgràcia en les meves carns estic patint aquest tema en la família, ahir sense anar més lluny vam haver de desplaçar-nos a la Vall d'Hebron per un tema d'urgència, ja que és aquí on actualment estan tractant a la meva familiar i tenen tot el seu historial clínic. Primer vam tenir problemes de gestió per obtenir una ambulància per l'ICS, ja que no ens permetien efectuar un desplaçament directe des del Vallès fins a Barcelona. Donat el carárcter de necessitat i urgència, vam haver de trucar a una ambulància privada i per suposat amb càrrec als nostres butxaques, però aquí no queda tot.

Un cop a la Vall d'Hebron entrem sobre les 11:30 h d'urgències, i sortim a les 21:30 h, aquest cop si després d'argumentar tot el possible i impossible, ens van posar una ambulància per pujar a casa. El més lamentable però d'aquestes 10h de permanència a l'hospital, va ser que només vam estar amb els facultatius escassament hora i mitja, resta espera. Espera lamentable en els passadissos de l'hospital, gent gran en cadira de rodes, estirades en lliteres, etc ... Em van venir imatges d'escenes d'hospitals en la Segona Guerra Mundial. Aixó si, el personal sanitari entregat i desbordat.

Sr Boí i senyors del Govern de Catalunya si això no és pèrdua de prestacions i serveis, vagin vostès pels hospitals públics de l'ICS i d'una volta. Sortin del forat i de la seva ratera, i visquin la realitat del país. No enganyin més al poble de Catalunya.

Per una sanitat pública de qualitat i sense retallades, no ens deixem acovardir per aquests gestors horribles, que estan portant a la ruïna social i econòmica al nostre país.